Katten Robin (2300334) (24539)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: waarschijnlijk niet
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee tenzij ervaren
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Robin is een moederpoes van het vorige kittenseizoen. De prachtige, gitzwarte jongedame wacht al sinds juni vorig jaar op adoptie en zit al die tijd tegen dezelfde suffe tralies aan te kijken. Was het de concurrentie van het gigantische aantal kittens? Of is het toch weer haar kleur…? Serieus? Komop mensen, laat u niet kennen – Black is Beautyful en u laat Robin toch niet zitten tot de vólgende lichting moederpoezen arriveert?

Robin komt naar je toe, strijkt langs je benen, geeft kopjes en wil geaaid worden. Ook komt ze lekker op schoot als ze daar zin in heeft, dan is ze in de stemming voor een knuffelsessie. Op andere momenten staat ze veel meer in de speelstand en gaat ze enthousiast aan de slag met een speeltunneltje en een hengeltje. Ook een balletje houdt haar wel even bezig, je kunt leuk met haar spelen!

De poes heeft het onderhand wel zo’n beetje gezien bij ons, elke dag verloopt hetzelfde. Ze kijkt reikhalzend uit naar de bezoekers: komt er nu eindelijk iemand speciaal voor haar? Ze kan af en toe eventjes een kort lontje hebben maar dat kunnen we best begrijpen; deze glanzende dame zit te springen om uitbreiding van haar leefwereld. Haar kooi heeft ze nou wel lang genoeg gezien. Tijd voor een eigen huis-met-tuin! Het is geen poes voor bij (jonge) kinderen; grote kinderen met ervaring kunnen een leuk animeer-team vormen voor de jongedame. Wie gaat onze prachtige Robin happy maken?

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.