Katten Robin (2300334) (19823)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: onbekend, wrsch. wel
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Robin was hoogzwanger toen ze gevonden werd. Ze werd meteen doorgesluisd naar een gastgezin. Daar liet ze er bepaald geen gras over groeien: ze beviel dezelfde dag nog van vier kittens. Ze was heel lief en zorgzaam voor haar kroost, ze heeft een lief karakter. Ze komt alleen op schoot als ze daar zin in heeft; een echte poes dus… Ze komt je telkens begroeten en geeft dan kopjes en strijkt langs je benen. Een leuke en gemakkelijke poes die niet al te veel eisen stelt. Spelen doet ze ook graag. Ze was na terugkeer naar het asiel nog wat dunnetjes, zoals veel moederpoezen na de zorg voor hun kroost, maar ze at uitstekend dus dat is snel goedgekomen. Ze is inmiddels gesteriliseerd.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.