Katten Roosje (2200676) (14078)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  volgt nog
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Roosje heeft haar kittentjes grootgebracht en mag nu zelf ook naar een nieuwe familie. Zij is de moeder van de kittentjes Jasmijn, Jered en Lotus. Het is een zeer lieve en aanhankelijke poes. Ze komt graag op schoot en ze geeft zelfs kusjes. Een heerlijke kroelkont! Dat maakte het juist ook wel wat lastiger om foto’s te maken na haar aankomst in het asiel; ze hoeft maar te zien dat je naar haar kijkt of dat je een camera op haar richt, en dan staat ze subiet op om naar je toe te komen. Dat worden rare foto’s, als ze met haar snufferd tegen de lens staat… Het is toch gelukt om een paar foto’s te maken. De eerste foto is nog gemaakt in het opvanggezin.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.