Katten Sammie (2200714) (13710)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met beetje wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  5 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee, tenzij 12+ en ervaren
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee
Binnengekomen met kittens: 3-6-2022

Sammie was met haar vijf kittens ondergebracht in een gastgezin. Ze was echt een superlieve moeder en beschermde haar kittens goed. Inmiddels zijn de kittens uitgevlogen en ook mams mag uitzien naar een nieuw baasje.

Sammie is vriendelijk maar heeft ook een pittig randje. Ze wordt eigenlijk niet zo graag geaaid. Af en toe laat ze het wel eventjes toe, maar dat is echt maar kort: als ze het beu is krijg je een pets of een hap. Waar je haar wel een plezier mee kunt doen: spelen! Een hengeltje met wat leuks eraan krijgt haar direct in beweging. Ze gaat er fanatiek achteraan en sjeest alle kanten op.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.