Katten Sammie (2200714) (13710)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met beetje wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  volgt nog
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Sammie is met haar vijf kittens ondergebracht in een gastgezin. Ze is echt een superlieve moeder en beschermt haar kittens goed. Inmiddels zijn de kittens groot genoeg en mogen ze naar een eigen plekje toe, en ook mams mag uitzien naar een nieuw baasje.

Sammie is lief en aanhankelijk. Als ze genoeg van je gekroel heeft, dan zie je dat aan haar houding; als je dat negeert dan kun je een pets krijgen. Je moet daar zeker in het begin op letten. Maar ze is dus ook heel aanhankelijk, wel op haar voorwaarden dus. Iemand met een beetje groene vingers op kattengebied zal er weinig moeite mee hebben.

Attentie. Deze kat zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat in het gastgezin.