Katten Seat (2300197) (19641)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Seat is begin maart hoogzwanger bij ons binnengekomen. De a.s. moeder werd snel doorgesluisd naar een huiselijke opvang, maar de bevalling liet lang op zich wachten terwijl de buik groter en groter werd. Dat beloofde veel stuks kroost! Pas na vier weken werd het hele zaakje geboren, op 1 april, gezellig op bed bij de opvang.

Seat is een poes van de klok: precies elk half uur leverde ze een baby af. Het werden er maar liefst zes – een flink gezinnetje. Het is altijd spannend welke kleuren de baby’s hebben. Het verrassende van Seat’s kroost is dat er géén verrassing tussen zit: de kittentjes zijn zwart, zwart, zwart, zwart, zwart, en … zwart. Mams is standvastig bij haar kleur gebleven, geen schuinsmarcheerder ertussen.

Het zestal telt vijf katertjes en één poesje. Het wordt een hele toer om het grut uit elkaar te houden; dan ontkom je niet aan verschillend gekleurde halsbandjes. Geniet van de foto’s van mams met haar kroost!

Seat is een heel gemakkelijke, lieve poes. Ze komt graag naar je toe en dan krijg je veel kopjes van haar. Ze komt ook gezellig bij je liggen. Nu ze uitgemoederd raakt, komt haar speelse kant tevoorschijn. Ze is per slot van rekening met haar twee jaartjes nog heel jong. Rond 5 juni krijgt ze haar tweede enting en wordt ze gesteriliseerd, daarna mag ze geadopteerd worden. U kunt al wel bij haar op kennismakingsbezoek komen.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.