Katten Shedy (2301603) (21799)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: grijs/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  anderhalf jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Shedy’s jasje is niet zwart/wit zoals u misschien zou denken maar grijs/wit. Echt donkergrijs/wit. Sjiek de friemel! De vriendelijke jongedame heeft een beetje een vreemd “bekkie” en dat kan zomaar kloppen: haar bovenhoektanden prikken in haar onderkaak en maken daar wondjes en pijnlijke plekjes. Ze wordt 28 september verlost van die plaaggeesten. U hoeft niet te wachten tot die datum, u kunt gerust al komen kennismaken. En die ingreep zou ook best vanuit haar nieuwe huis kunnen plaatsvinden, als u staat te popelen om haar mee te nemen…

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.