Katten Shroom (2200579) (12233)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  bijna 1 jaar (geboren 7 juli 2021)
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin, liefst afgezet
Speciale zorg: nee

Shroom is vanwege persoonlijke omstandigheden afgestaan. Shroom is gemakkelijk in de speelstand te krijgen; hij komt meteen in actie als hij een laserlichtje ziet. Ook een hengeltje met wat geinigs eraan brengt hem meteen in beweging, en anders zijn stuiterballetjes ook een groot succes.

Shroom kijkt z’n ogen uit in zijn nieuwe verblijf. Hij neemt de tijd om het een en ander eens rustig uit de boom te kijken. Hij vindt het nog wel spannend om alle nieuwe dingen tegemoet te treden. Maar met een hengeltje in de hangmat vergeet hij prompt alles en gaat hij helemaal los. Dikke pret!

Opgepakt worden vindt hij niet leuk maar hij laat het wel toe. Hij is niet geschikt voor bij kleine kinderen; hij laat niet met zich sollen, en kleine kinderen zullen over zijn grenzen heen gaan.

Hij heeft grote interesse in water en in aarde. Als je de planten water geeft: hop hij is erbij. Als je de kraan opendraait: hop hij is erbij. Hij is heel geïnteresseerd in het buitenleven en zit graag bij het raam om te zien wat daar allemaal gebeurt. Ook aarde intrigeert hem; pootje erin en snuiven maar! Het zou fantastisch voor hem zijn als hij de beschikking krijgt over een tuin met aarde en groen waar hij zijn leefwereld flink kan uitbreiden. Aangezien hij geen ervaring heeft met verkeer, verdient het de voorkeur als die tuin echt afgezet is. Hij zal het in het begin reuze spannend vinden maar gun hem dat plezier. Er schuilt een tuinman met groene vingers in deze kerel!

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.