Katten Siya (2101700) (08056)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: bijna 1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Siya kan zo meedoen aan de kampioenschappen verbaasd kijken. Haar ogen rollen bijna uit haar koppie. Ook wij zijn verbaasd: na aankomst in de reguliere kattenverblijven verstopt ze zich helemaal niet en installeert zich op een comfortabel plekje. Ze laat zich toch niet zo gauw van haar stuk brengen, ondanks de verbaasde oogopslag. Ook haar kooigenootje, poes Paloma, verstoort haar gemoedsrust niet.

Siya wordt dinsdag 14 september gesteriliseerd dus dat is geen geschikte bezoekdag; daarna bent u van harte welkom voor kennismaking met de verbaasde jongedame.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.