Katten Skoda (2101319) (08316)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers lichtgrijs, vleugje rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Skoda heeft vier prachtige kittens gekregen die al net zo fraai waren als mams. Zijzelf is een ware schoonheid, heel mooi grijs met hier en daar een vleugje rood en fraaie groene ogen. De jongedame is rank gebouwd, slank, snel, gestroomlijnd. Ze heeft lange voorpoten met een prachtige lijntekening erop.

Ze is heel lief naar mensen toe, geeft veel kopjes en strijkt langs je benen. Tot nu toe komt ze niet op schoot. Ze is heel speels, soms deed ze zó fanatiek mee met haar kittens dat ze eventjes vergat dat ze hun moeder was en niet een zusje. Ze speelt heel graag met zachte balletjes, daar gaat ze energiek achteraan en ze mept ze de hele kamer door. Een hengeltje met wat veren eraan mag ook rekenen op haar warme belangstelling, ze jaagt er fanatiek op en moet het absoluut bemachtigen.

We denken dat ze het fijn zal vinden in een gezinssituatie, waar wat drukte en levendigheid is. Ze moet wel naar buiten kunnen.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.