Katten Smores (2001807) (03223)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Deze knappe kerel heeft een hoge wow-factor: hij is in de kracht van zijn leven, is diepzwart en glanst als een spiegeltje. Een soortement miniatuur-poema. Hoe mooi hij ook is, we willen niet dat hij nog een hele serie nieuwe poemaatjes gaat verwekken dus meneer is inmiddels gecastreerd. Helaas voor deze fraaie genen maar we zijn onverbiddelijk – er worden nog steeds veel te veel nieuwe katjes geboren in ons toch al overvolle kattenland.

Smores is goed hanteerbaar, is goed op te pakken, vindt het fijn om geaaid te worden en begint dan ook te spinnen. Hij vindt het allemaal nog wel wat spannend na zijn aankomst in onze reguliere kattenverblijven; dat is te zien aan zijn grote pupillen. Zodra hij zich meer op z’n gemak voelt, zullen die vanzelf weer kleiner worden zodat er meer te zien is van zijn fraaie ogen. De inschatting is dat het een schootkat wordt als hij z’n rust heeft gevonden.

Meer informatie volgt z.s.m.