Katten Snoes (2300804) (19955)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  anderhalf jaar
Kan bij honden: misschien wel
Kan bij katten: onbekend, leefde samen met broer Jazzy
Kan bij kleine kinderen: misschien wel
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee


Snoes en Jazzy zijn afgestaan vanwege gezondheidsredenen van de eigenares. Het zijn broertjes die van kitten af aan in het gezin waren. Het gezin bestond uit één volwassene en twee kinderen, van 3 jaar en 6 jaar. Snoes kon goed met de kinderen overweg, Jazzy is iets onzekerder en daardoor wat terughoudender. Ze zijn gewend dat er vaak iemand thuis is. Er was ook een hond. Ze konden ook naar buiten.

Snoes is een makkelijke, vriendelijke knaap. Hij komt zelf aandacht zoeken. Hij gaat graag en veel naar buiten en komt ’s avonds netjes naar huis.

Jazzy was bij de eigenares heel open en lief. Naar vreemden en naar kinderen is hij terughoudend. Hij heeft meer wentijd nodig, dat zien we ook in ons asiel. Hij gaat minder en korter naar buiten dan zijn broer Snoes.

We zien deze broertjes graag samen geadopteerd worden. Leuk koppeltje, misschien geschikter bij iets grotere kinderen. Een rustig huishouden is natuurlijk altijd goed, als met name Snoes maar voldoende naar buiten kan.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.