Katten Sofia (2200945) (13417)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: twijfelachtig
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Zwarte poezen hebben over het algemeen weinig specifieke herkenningspunten, maar die van Sofia mogen er wezen: ze heeft prachtige, warm-geel/oranje ogen. Ontzettend mooi, en deze combinatie komt niet zo vaak voor. Fraaie, jonge, lieve poes, en ze glanst als een spiegeltje.

Ze deelt haar verblijf met Valdez maar niet van harte, ze vinden elkaar niet leuk maar het kan zijn dat Valdez de bron van de onmin is. Sofia krijgt binnenkort andere kooigenootjes en dan zien we vanzelf of dat beter combineert.

Sofia is vanaf aankomst prima aaibaar. Ook vindt ze het leuk om regelmatig wat te spelen met een hengeltje.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.