Katten Solar (2202041) (17863)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  anderhalf jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Ehhh… met zo’n neus kun je meteen bij de CliniClowns, je hoeft niet eens te solliciteren. Het lijkt wel of ze een grote zwarte snor een beetje te hoog opgeplakt heeft!

Deze poes is in het verleden al ooit een keer binnengekomen en kreeg toen het etiketje “wild”. Dat zien we aan een ontbrekend oorpuntje; dat is de markering dat de betreffende kat al gecastreerd/gesteriliseerd is. Nu is ze opnieuw als vondeling binnengekomen maar het etiketje was echt niet meer van toepassing. De poes is een tikkeltje onzeker maar geeft kopjes, is aaibaar, wil graag contact en is hanteerbaar / oppakbaar (hoewel ze dat laatste niet prettig vindt). We hebben geen idee waar, hoe en bij wie ze uitgehangen heeft maar ze is nu toch echt toe aan een eigen baasje en een eigen thuis.

Ze is inmiddels gepromoveerd naar de reguliere kattenverblijven en tot ons grote plezier verstopt ze zich helemaal niet. De jongedame zit in het volle zicht haar nieuwe omgeving te bestuderen en in zich op te nemen.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.