Katten Spencer (2100276) (06367)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 11 jaar
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja mits rustig
Moet naar buiten: ja, minimaal flinke tuin, liefst ook kattenluikje
Speciale zorg:  dieet Gastro-intestinal moderate calorie (Royal Canin)

Spencer is in 2016 bij ons geadopteerd. Helaas is zijn eigenaar overleden zodat hij opnieuw op zoek moet naar een liefhebber. Het is niet moeilijk om van hem te gaan houden: het is een heel grote, vriendelijke knaap. Hij is rustig en heeft al wat jaartjes op de teller staan. Hij gaat graag naar buiten, met behulp van een kattenluikje of met personeel/portier. Hij moet beslist het enige huisdier zijn, hij wil zijn territorium absoluut niet delen met andere katten of honden. Hij heeft blaasgruis gehad, maar omdat hij ook last had van een opspelende alvleesklier staat hij nu op een ander dieet, Gastro-intestinal moderate calorie van Royal Canin. Dat is goed verkrijgbaar bij dierenartsen en in webwinkels maar is wel duurder dan supermarktvoeding. Hij doet het daar nu prima op.

Als u zich ontfermt over deze aardige lobbes, dan krijgt u zijn persoonlijke XL toilet mee. Deze bak past bij zijn imposante postuur.

Spencer vindt het bij ons uiteraard niet zo plezant. Hij wordt omringd door andere katten en kan niet naar buiten. Wat zal hij blij zijn als hij zijn eigen privé-baasje en privé-huis-met-tuin krijgt! De lieverd wil dolgraag zijn leventje weer oppakken. Geeft u hem die kans?

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.