Katten Stor (2301600) (22662)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  anderhalf jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: wrsch. wel
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee tenzij rustig en ervaren
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Stor is een knaap die voorjaar 2022 het daglicht zag. Hij is hoogstwaarschijnlijk een broer van Freddo. Stor is een maatje groter dan Freddo: ietsje langer, ietsje breder, iets boller koppie. Op het adres waar ze waren komen aanlopen werden ze goed verzorgd, maar ze kunnen er niet meer naar terug. Hoe ze daarvóór leefden is niet bekend.

Stor is wel bij mensen opgegroeid en is goed aaibaar maar hij heeft ook veel buiten geleefd. Niet elk jong katje heeft het geluk om op te groeien in een veilige, verzorgde omgeving met liefhebbende mensen… Hoog tijd dat hem dat nu wél gegund wordt. Hij is inmiddels gecastreerd en zit in de reguliere kattenverblijven. Hij is herenigd met broer Freddo maar die herkent hem niet meer dus ze moeten weer even aan elkaar wennen. Hij moet straks wel weer voldoende naar buiten kunnen.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.