Katten Tabor (2100461) (06816)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Tabor is begin juni geadopteerd na een kort asielverblijf, maar een van de adopteerders ontwikkelde helaas klachten van allergische aard dus hij kwam terug.

Tabor heeft fraaie warmgele ogen, een grappig wit kinnetje, een sjiek wit frontje, en prachtige knalwitte snorharen aan een verder zwart koppie. Leuke witte voetjes maken het helemaal af. Met zijn looks zit het wel snor! Zoals bij veel zwart/witte katten zit het meeste wit vooral aan de onderzijde.

Ook met zijn vaardigheden zit het wel snor; hij is goed hanteerbaar en hij gaat in een nieuwe omgeving niet op de verstoptoer ondanks dat er zoveel op hem afkomt. Hij is speels en weet een schootsessie ook zeer te waarderen. Hij heeft veel te bieden: spelen, knuffelen, kroelen, schoot. Veelzijdig manneke dat z’n hele leven nog voor zich heeft!

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.