Katten Tabor (2100461) (06232)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Tabor had bij binnenkomst lichte averij aan z’n linkeroog en vuile oortjes. Beide problemen zijn opgelost en de jongeman mag uitzien naar een nieuw baasje. Hij heeft fraaie warmgele ogen, een grappig wit kinnetje en prachtige knalwitte snorharen aan een verder zwart koppie. Met zijn looks zit het wel snor!

Ook met zijn vaardigheden zit het wel snor; hij is goed hanteerbaar en gaat in zijn nieuwe verblijf niet op de verstoptoer ondanks dat er zoveel op hem afkomt. Hij is speels en weet een schootsessie ook te waarderen. Leuke vriendelijke jonge knaap!

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.