Katten Tijgertje (2300564) (19549)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  3 jaar
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: onbekend, leefde samen met Muis van 8
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  nee
Speciale zorg: nee

Tijgertje is afgestaan omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Het betrof een eenpersoons huishouden op een ruim appartement. Er is verder weinig informatie meegekomen. Ze leefde samen met een andere poes (Muis) van 8 jaar. Ze hoeft niet naar buiten, is gewend om binnengehouden te worden.

Tijgertje was bij binnenkomst erg bang en onzeker, iets wat we vaak zien bij binnenkatten die opeens in een andere omgeving belanden. Ze kon van de zenuwen wat brommetjes produceren maar dat had weinig om het lijf. Ze had moeite met eten, het smaakte haar niet, en ook dat zien we vaak bij binnenkatten. Alles is zó spannend… Ze begint inmiddels te acclimatiseren en we zien nu een poes die heel graag aangehaald wordt en dan van gekkigheid niet weet welke kant ze op moet rollen.

Ze heeft nog wel een afspraak staan bij onze dierenarts: woensdag 31 mei wordt ze aan haar gebit geholpen. Maar u kunt al gerust komen kennismaken.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.