Katten Tijn (2001806) (03187)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 5 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

De eigenaar van Tijn is overleden, daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe liefhebber voor deze vriendelijke kerel die er ook nog eens prima uitziet. Tijn leefde in een eenpersoons-huishouden. We weten niet wat hij van kinderen en andere huisdieren vindt maar het lijkt ons wijs om hem niet in een druk gezin te deponeren. Hij beschikte over een kattenluikje zodat hij naar buiten kon wanneer hij wilde. Dat wil niet zeggen dat u nou ook per se over zo’n ding moet beschikken; alleen moet u dan wel voldoende vaak en lang genoeg thuis zijn om zijn privé-portier te worden.

Lieve kater! Hij vindt zijn nieuwe (asiel)omgeving nog wat spannend maar laat zich al meer zien, komt meteen kennismaken en geeft graag kopjes. Ook stapt hij op schoot voor een heerlijke knuffelsessie.