Katten Tino (2400633) (26507)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  2 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten:  onbekend
Speciale zorg: nee


Het eerste wat Tino deed toen hij in de grote kattenhal arriveerde, was: zich langdurig behaaglijk uitrekken en nog veel langduriger helemaal losgaan op het krabmeubilair. Dát had hij duidelijk gemist toen hij nog in het nou eenmaal verplichte quarantainehok zat. Tjongejonge, hij leefde zich helemaal uit op het krabkarton en het sisaltouw. Hij was ook nauwelijks onder de indruk van zijn nieuwe omgeving, eerder blij dat hij weer de ruimte had.

De jongeman is heel ontspannen. Hij zoekt toenadering door langs je benen te strijken. Spelen zit ook in zijn repertoire, een hengeltje met een veertje brengt hem wel in beweging. Hij is goed aaibaar, hij spint dan zachtjes.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.