Katten Valdez (2200813) (13158)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/rood
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: misschien, deelt zijn verblijf nu met Sofia
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Deze jongvolwassen knaap is zo te zien met mensen opgegroeid. Zijn basiskleur is wit, maar dan meer richting wolwit. Hier en daar zit een rode dot, en de kers op de taart is natuurlijk zijn prachtige rode staart. Hoewel, vlak ook zijn ogen niet uit: zwoel warmrood. Hij ondergaat z’n verplichte quarantaineperiode van twee weken stoïcijns, hij is de kalmte zelve. Dat neemt niet weg dat hij vast wel weer eens z’n poten wil strekken en meer meters tot z’n beschikking krijgt. Hij is inmiddels gecastreerd, en u bent van harte uitgenodigd om te komen kennismaken met de jongeman.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.