Katten Viana (2200456) (11944)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: geboren ongeveer 1 augustus 2021
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Toen dit jongedametje binnenkwam keek ze in eerste instantie of ze water zag branden, zoals te zien is aan haar grote pupillen op een van de foto’s. Korte tijd later was dat brandje blijkbaar geblust, want we hebben maar zelden zo’n ontspannen schone slaapster gezien. Als ze ondersteboven naar dromenland is, kun je een kanon afschieten zonder reactie.

Als madam wakker is zit er zat leven in. Ze is jong en ze is uitgekeken op haar hok. Ze is recent gesteriliseerd en is klaar voor de volgende stap: op naar een nieuw baasje!

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.