Katten Vivaldi (2000029) (00934)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs/zwart met veel wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.
Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: onbekend
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Vivaldi heeft een vijftal kittentjes op de wereld gezet die allemaal een componisten-naam kregen. Het muzikale grut is inmiddels allemaal voorzien van een baasje, en nu is ook mams aan de beurt. Mams heeft een vrolijke naam maar we moeten eerlijk zeggen dat het niet de makkelijkste tante is. Ze was zó beschermend naar haar kittens toe dat ze het gastgezin er zo goed als niet bij in de buurt liet komen, terwijl dat toch noodzakelijk is voor de socialisering van het grut.

Nu ze de kittens niet meer om zich heen heeft en gesteriliseerd is, komt ze los uit de “verdedigings”-modus, de mama-hormonen zwaaien af. We zien nu een poes die eerder onzeker is en die dat camoufleert door zich een beetje groot te maken: haar staart wordt dan een prachtige plumeau. Ze is angstig en heeft in haar leventje misschien wat weinig met mensen te maken gehad. We gaan ons best doen om haar vertrouwen te winnen.

Meer informatie volgt z.s.m.