Katten Zeppo (2200886) (17741)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, klein wit vlekje op borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  geboren 27 april
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: ja mits rustig en vooral niet veel, eentje is genoeg
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee
Moet naar buiten:  nee
Speciale zorg: nee

Zeppo maakt deel uit van het nestje Binx – Zonne – Zeppo. Het drietal is inmiddels groot genoeg om gepresenteerd te mogen worden bij de “grote katten” op de website, maar ze verblijven nog gewoon in de kittenkamer.

Zeppo’s nestgenootjes Binx en Zonne waren al veel eerder op onze website gepresenteerd (op de kittenpagina). De reden waarom we Zeppo nu pas laten zien? Hij laat zichzélf nu pas zien… Het begint nu wat minder druk te worden op onze kittenkamer(s) en hij is nu pas echt tevoorschijn gekomen. Voorheen zagen we af en toe alleen maar iets zwarts langszoeven. Al die drukte is niks voor hem.

Alle drie de katjes zijn angsthaasjes, maar Zeppo spande de kroon. We kregen hem nooit te zien, konden hem nooit vinden. En als je al dácht hem te zien kon het ook net zo goed Zonne zijn, want dat zijn haast twee druppels water. En even met een chipreader eroverheen was mission impossible.

Zeppo heeft een mooi V-vormig snoetje met kleine oortjes. Hij is klein en compact met een klein plukje wit. Nu, na vele maanden in de kittenkamer, zou je hem een randgroep-jongere kunnen noemen. Letterlijk dan.

Hij is meer zichtbaar, houdt alles in de gaten, is nieuwsgierig. Altijd aan de rand van de kamer. Naderen is een no-go voor hem. Hij schiet alle kanten op als je ook maar een hand uitsteekt. Tegen hem kletsen vindt hij erg gezellig. Wel handjes thuis en niet te veel bewegen! We zijn al dankbaar dat hij het toeliet om een paar foto’s te maken.
Als we dit zien dan houden we hoop. Hoop dat hij door de jaren heen leert om met ons mensen om te gaan. Niet als schoothanger of knuffelbeer,  gewoon dat wat er in zit. Wat dat gaat zijn weten we niet.

Het moge duidelijk zijn dat Zeppo absoluut niet geschikt is voor bij kinderen of andere drukte in huis. Rust en regelmaat is zijn motto. Zeppo mag, indien er genoeg ruimte en tijd voor hem is, gerust binnengehouden worden.

Heb je een jonge, zeer sociale kat, dan is dat een goed voorbeeld voor Zeppo. Zoek je een vriendje voor je kat en vind je het prima dat Zeppo je kat leuker vindt dan jou, kom dan eens mee zoeken naar hem in onze kittenkamer. Zonne is er ook nog, dus dat is wel een uitdaging…

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.