Katten Zonne (2200887) (17743)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, kransje witte borsthaartjes

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  geboren 27 april
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee
Moet naar buiten:  nee
Speciale zorg: nee

Zonne maakt deel uit van het nestje Binx – Zonne – Zeppo. Het drietal is inmiddels groot genoeg om gepresenteerd te mogen worden bij de “grote katten” op de website, maar ze verblijven nog gewoon in de kittenkamer.

Hebt u dat kransje witte haartjes op haar borst al gespot?

Zonne is een onzeker tantetje dat alles doet voor eten. Ze is nogal op haar hoede dus als je haar wil aaien mag je daar wel even tijd voor uittrekken, dat wordt een traject. Maar gezien haar grote interesse in eten zal het niet zo moeilijk zijn om haar stapje voor stapje op andere gedachten te brengen en zachtjes te laten wennen aan onze grote mensenhanden. Ze komt een lekkernijtje prima uit je hand eten en ze stapt daar ook voor op schoot, dus deze vorderingen hebben we al in the pocket. Ze komt ook aan je hand snuffelen. Ze is heel nieuwsgierig en speels, dus ook veel mee spelen is een uitstekende toegangsdeur naar Zonne.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.