Katten Zusa (2201462) (15320)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  anderhalf jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Ze zou zo model kunnen staan voor de reclame van exclusief kattenvoer: Zusa is een prachtige muisgrijze poes. Ze houdt er dan ook van om in de schijnwerpers te staan en trekt de aandacht graag naar zich toe. Haar poezelige kamergenoten zie je dan bijna met hun ogen rollen: ja hoor, het is weer een divamoment.

Zusa weet echter dat ware schoonheid van binnen zit. Ze is daarom minzaam naar haar ietwat jaloerse medekatten toe. Zusa heeft heel wat liefde om te delen. Haar nieuwe baasje kan rekenen op een ruime hoeveelheid kopjes en haar onverdeelde aandacht. En ze vindt niets zo heerlijk als lekker op schoot zitten en knuffelen. Daar heeft een mens toch veel meer aan dan aan alleen een mooie buitenkant, vindt ze. En gelijk heeft ze, die Zusa! Ze kan niet wachten om ook u te begroeten met een kopje.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.