Kittens Abby (2201531) (16049)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Abby is 3 juni geboren.

Wil  je een korte beschrijving van deze schoonheid met het geraffineerde schoonheidsvlekje naast haar neus, dan kom je uit op vrolijk, lief, speels, energiek en gezellig aanwezig. Abby lacht de wereld tegemoet, ziet overal een uitdaging in en dartelt om de mensen heen. Ze vindt aandacht heerlijk en is zeker niet verlegen. Waarom is ze dan nog niet geplaatst, zie ik u denken.

Abby heeft op de kittenschool over het onderwerp spelen even niet goed opgelet. Ze is namelijk gefixeerd op bewegende handen. Beweeg ze en Abby ziet het als een spel om je hand/arm te grijpen, er in te bijten, met achterpootjes te slaan en als kers op de taart zet ze daarbij enthousiast haar nagels in je vel. Dat lijkt leuk, maar als ze straks groot is en ze doet het nog steeds, dan wordt het wel erg pijnlijk en is het niet meer schattig. Dit gedrag is met geduld in goede banen te leiden hoor.

Het is echter niet aan te raden om voor Abby te kiezen als er kleine kinderen zijn.  En een beetje kattenkennis om haar gedrag in goede banen te leiden is wenselijk.

Laat haar straks lekker naar buiten zodat ze daar haar tomeloze energie kwijt kan.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.