Kittens Airone (2201070) (17063)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Airone is 28 april geboren.

Dit poesje is gezegend met een grappig frontje: de ene voorpoot is zwart, de andere wit, maar wel met allebei een wit voetje. Leuk gedaan poes!

Het valt soms niet mee om contact te krijgen met een kitten. De brutaalste van de kamer komen meteen op je af, zijn er met spelen als eerste bij en houden niet altijd rekening met de rustigere kittens. Poesje Airone hoort niet bij de brutaaltjes en is daarom vaak de toeschouwer aan de zijlijn. Ze zou best willen spelen, ze is niet voor niets kitten. En dat kroeltje wil ze ook graag, maar niet met de brutaaltjes in de buurt.

Ze zoekt bewust contact met kittens die ook niet van al die heisa houden. Kruipt graag tegen ze aan en geeft tomeloos veel kopjes aan eenieder die ze hebben wil.

Wat schetst onze verbazing: Airone heeft dikke vriendschap gesloten met Scooter. Een jong volwassen kat, zeer sociaal en energiek. Ze wil steeds bij hem zijn, houdt geen enkele rekening met wat hij misschien zou willen en is helemaal in de wolken met hem (zie filmpje). Ze gooit al haar charmes in de strijd.
Als ze bij hem is laat ze zich ook uitgebreid kroelen en spint erop los. Mogelijk voelt ze zich veilig bij hem en daardoor dapperder om contact met ons te maken.

Het is wel de reden dat we haar niet alleen plaatsen. Airone heeft echt behoefte aan een andere kat. Het hoeft Scooter niet te zijn. Wel een jonge kat die het heerlijk gaat vinden om een mandje met Airone te delen en die bestand is tegen al haar kopjes.

Kleine kinderen zullen haar weer aan de zijlijn doen belanden en dat willen we niet.  Bij mensen die het niet erg vinden dat ze zich in het begin even onder de bank verstopt. Die tijd voor haar hebben en haar ook tijd geven. Airone is een lief kitten, het komt wel goed met haar in een rustige, stabiele omgeving.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.