Kittens Alaia (2001669) (03256)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Alaia, Lucy en Camiela zijn zusjes. Alaia en Lucy lijken sprekend op elkaar en zijn heel moeilijk uit elkaar te houden. Eerlijk gezegd hebben we hun foto’s gewoon willekeurig over de jongedames verdeeld.

Alaia is een super schattige kitten en dol op haar zusjes. Ze is razendsnel en best ondeugend (ze steelt wel eens het eten van je bord). Ze kan goed met honden en katten en kinderen. Alaia is heel wijs en is echt een kitten die je trucjes kunt leren.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.