Kittens Angel (2000701) (03127)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, wit vlekje op borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Angel is 2 mei geboren. Het is een heel actief poesje, ze rent de hele kamer rond en springt in haar enthousiasme ook geregeld in de gordijnen alsof ze zich Tarzan/Jane in de jungle waant. Niet bepaald een poesje voor in een appartement, waar ze echt niet aan haar trekken zal komen. Lief poesje maar niet al te knuffelig – daar heeft ze helemaal geen tijd voor, ze is lekker bezig met plezier maken in haar omgeving. Deze jongedame heeft veel energie en heeft veel interesse in wat er buiten allemaal gebeurt. Geef haar een tuin waarin ze lekker kan rondrausen en haar energie kwijt kan!

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.