Kittens Auri (2301363) (21899)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: grijs
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

 

Auri is 23 juni geboren.

Auri is een zelfstandig en echt dametje. Uiterst lieve en zachtaardige poes. Ze houdt van het terrein verkennen, en ze is dol op hoog springen en rennen, het liefst achter een touwtje aan. Ze komt graag naast je zitten of lekker op schoot. Een echte schootkat! Ze heeft iemand nodig die haar veel liefde en persoonlijke aandacht kan geven.

Ze heeft nog geen ervaring opgedaan met kinderen, honden en volwassen katten.

Er is een bijna niet hoorbaar hartruisje geconstateerd, nog minder dan 1 op een schaal van 6. Er is geen onderliggend medisch probleem en het is ook niet merkbaar in haar dagelijks leven. Het komt regelmatig voor bij kittens en meestal groeien ze er overheen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.