Kittens Avalon (2001698) (03480)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Avalon is ongeveer 1 juni geboren. Ze maakt deel uit van het nestje Aygo – Avalon – Celica van moederpoes Toyota. Mams is overduidelijk opgegroeid bij mensen en goed gesocialiseerd, maar voor haar kroost lag dat anders: het drietal had minder ervaring met mensen en kon wel wat “bijscholing” gebruiken. Het gezinnetje werd daarom opgenomen in een gastgezin.

Avalon was heel onzeker in het begin in haar gastgezin. Maar haar nieuwsgierigheid won het van de angst. Met lekkere hapjes en spelen kwam ze los. Ze laat zich prima aaien, haar oppakken gaat ook. Ze heeft veel steun aan haar grote broer Aygo. Maar o jee, ze verstopt zich onmiddellijk bij vreemde geluiden, of als er meer dan één persoon in de kamer is. Want haar gastgezin bestaat uit één persoon dus ze kent het verschijnsel van één mens in haar omgeving. Maar als er dan opeens twéé van die wezens zich tegelijk manifesteren, dan verstopt ze zich veiligheidshalve. Ze is dus heel erg gebaat bij een rustige omgeving, zonder kleine kinderen. Enige ervaring is gewenst.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.