Kittens Aygo (2001699) (03485)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Aygo is ongeveer 1 juni geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Aygo – Avalon – Celica van moederpoes Toyota. Mams is overduidelijk opgegroeid bij mensen en goed gesocialiseerd, maar voor haar kroost lag dat anders: het drietal had minder ervaring met mensen en kon wel wat “bijscholing” gebruiken. Het gezinnetje werd daarom opgenomen in een gastgezin.

Na enige wentijd in de opvang ontpopte Aygo zich als een heel gemakkelijk katertje. Nieuwsgierig, heel aaibaar en heel graag bij je. Hij kan heel hard spinnen en hij is dol op lekkere hapjes. En natuurlijk speelt hij met balletjes en touwtjes. En vergeet het laserlichtje niet… Echter: hij schiet nog weg bij vreemde geluiden, of als er twee personen tegelijk in de kamer zijn. Want zijn gastgezin bestaat uit één persoon dus hij kent het verschijnsel van één mens in zijn omgeving. Als er dan opeens twéé van die wezens zich manifesteren, dan is hij even de kluts kwijt. Maar hij herstelt zich snel.

Hij zal niet overweg kunnen met kleine kinderen. Grote, rustige kinderen kan hij misschien nog wel aan wennen. Het zou fijn zijn als hij strakjes naar buiten kan als hij groot is en volkomen gewend is. Hij heeft waarschijnlijk van jongs af aan al flink wat tijd buiten doorgebracht.

Hij kan het heel goed vinden met zijn zusje Avalon.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.