Kittens Backy (2400629) (26769)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Backy is 22 april geboren. Ze maakt deel uit van het nestje Billy – Backy – Corner – Punter – Cody. Hun moeder is Lobke.

Backy is het kleinste en rustigste poesje uit een nestje van vijf kittens. Een knappe, driekleurige kitten. Ze zit samen met haar broers en moeder in het opvanggezin. Als enige meisje moet ze opboksen tegen haar vier broers en meestal kijkt ze het rustig aan. Als ze gaat spelen dan stopt ze al haar energie erin en jaagt, springt, rent en klautert als de beste. Natuurlijk speelt ze graag samen met de andere kittens, maar zij kan zich ook heel goed in haar eentje vermaken met een speeltje. Als Backy rustig ligt kan je haar zachtjes aaien en dan gaat zij heerlijk spinnen. Ze schrikt nog wel snel, en is dus minder geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Backy kan kort opgetild worden, maar komt nog niet op schoot.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.