Kittens Bas (2301120) (22694)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Bas is 16 juni geboren.

Lieve, onzekere Bas heeft een beetje pech gehad. Als kitten had hij last van niesziekte en moest hiervoor behandeld worden. Antibiotica, ogen zalven, neusje poetsen, naar de dierenarts. Hij onderging het allemaal gelaten, maar op een gegeven moment zat zijn emmertje een beetje overvol. Hij werd wat angstig voor de handen die hem steeds grepen, waarna er meestal iets niet zo leuks volgde. Toen hij een beetje beter was, is hij naar een ander pleeggezin gegaan om te werken aan zijn vertrouwen in mensenhanden. Hij is op de goede weg. Hij voelt zich meer ontspannen, speelt lekker zelf en met de andere kittens in het pleeggezin en komt lekkere hapjes halen. Er is een leuk filmpje toegevoegd hoe hij zichzelf met een speeltje en een krabpaal vermaakt en ook eentje over dat hij geaaid wordt. Zijn pleegmoeder kan hem namelijk al uitgebreid aaien, maar dan moet ze wel naar hem toe gaan. Andersom durft hij nog niet. Verstijfd en met platte oortjes ondergaat hij het, maar hij ontspant al snel als je hem lekker kriebelt op zijn favoriete plekjes en vriendelijk tegen hem praat. Het is zo’n vriendelijk ventje, dat gaat vast nog wel goedkomen.

Wie heeft de tijd en het geduld om hem een fijn huisje te geven als hij verder opgeknapt en gesocialiseerd is? Hij zoekt wel een huisje met een maatje. Hij kan het bijvoorbeeld erg goed vinden met Partido, Mijntje en Blossom. Kom alvast kennismaken met dit leuke rood/witte katertje en wie weet mag hij, na zijn tweede enting en de castratie, jouw nieuwe vriendje worden? Hij mag mee vanaf 10 november.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.