Kittens Bella (2200685) (14175)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Bella is 15 april geboren.

Bella is vanuit haar opvanggezin gearriveerd in onze kittenkamer. Ze kijkt haar ogen uit: zóveel andere kittens, en sommige zijn een maatje groter dan zij. Maar ze laat zich de kaas absoluut niet van het brood eten.

Ze ziet er grappig uit: een opvallende witte dot naast/onder haar neusje, een volmaakt driehoekig befje, en dan natuurlijk dat prachtige setje witte teentjes.

Het is een lief, nieuwsgierig en heel speels poesje. Ze vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en gekroeld te worden en vraagt daar zelf ook actief om. Ze gaat goed samen met kinderen en ze zal het prachtig vinden als ze straks een tuin in kan.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.