Kittens Belle (2001499) (03277)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad met wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Belle is 30 juli geboren.

Belle is een echte beauty! Ze is helemaal gevlekt met lichte kleuren, wat haar een mooie verschijning maakt. Qua karakter is het ook een echt dametje. Ze vindt aandacht heerlijk en komt die dan ook zeker van je eisen. Een echte knuffelkont!

Een kitten uit het nestje van Belle heeft helaas niesziekte. Hier dient in het begin rekening mee gehouden te worden. Toen ze net in de opvang kwam hoorde de dierenarts lichte ruis op de longetjes. Na een antibioticakuur was dit helemaal weg. Belle heeft zelf gelukkig geen klachten meer.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.