Kittens Belvi (2201032) (13560)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Belvi is ongeveer 1 februari geboren.

Belvi is iets ouder/groter dan de meeste andere kittens die we hebben. Hij is uitgerust met fantastisch grote oren; die zijn wat harder gegroeid dan z’n koppie. Over een paar maanden is hij weer helemaal in verhouding 😉 . Verder beschikt hij over een komisch smal wit snorretje; met zo’n outfit zit je de rest van je leven gebeiteld, toch?

We hebben geen flauw idee of hij al enige tijd gewend was om buiten rond te hopsen, of dat hij toevallig op zijn eerste (al dan niet vrijwillige) uitstapje al naar ons werd gebracht. Een eigenaar heeft zich in elk geval niet gemeld. We denken dat Belvi het wel fantastisch zal vinden als hij de beschikking krijgt over een tuin. Katjes zijn moeilijk binnen te houden als ze al ervaren hebben hoe leuk het buiten is.

Belvi is gecastreerd en mag geadopteerd worden. Laat die transportmand maar komen voor dit vrolijke knaapje!

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in de kittenkamer.