Kittens Bernd (2400950) (26988)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Bernd is ongeveer 3 mei geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Borre – Bowien – Bernd – Barlas – Bessie.

Het vijftal is in z’n geheel gedumpt, samen met nog een ander vijftal grotendeels zwarte kittentjes. Dat tweede nestje was echter wat jonger, daarom zijn die ondergebracht in een gastgezin tot ze groot genoeg zijn om geadopteerd te worden. U ziet ze t.z.t. alsnog verschijnen op onze website. Het huidige vijftal heeft 4 juli z’n eerste vaccinatie gekregen. Over drie weken volgt de tweede en dan worden ze ook allemaal gecastreerd. Als iedereen dat nou ook doet met z’n “niet geholpen” huisdieren, dan hoeft er ook niet meer zo massaal gedumpt te worden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.