Kittens Bertje (2400475) (26885)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Bertje is ongeveer 1 mei geboren en heeft een lichte groeiachterstand. Hij maakt deel uit van het nestje Bertje – Guusje – Louise.

Bertje krijgt 4 juli zijn eerste vaccinatie; rond 24 juli volgt de tweede vaccinatie plus castratie.

Bertje is een heel erg aanhankelijk katje. Hij volgt je overal en laat horen dat hij op korte afstand naast of achter je zit. Zijn kleine groeiachterstand is hij aan het inhalen door zich op het natvoer te storten. Hij vindt spelen met zijn twee zusjes nog net iets te snel gaan, maar hij doet wel volop mee. Ook het spelen met de inwonende 1 jaar oudere rode kater, doet Bertje al erg dapper.

Op de derde foto is Bertje het onderste katje met erboven zusje Guusje.
Op de vierde en vijfde foto ziet u het hele nestje; Bertje is het katje rechtsboven.
De zesde foto is een prachtig momentje van mams met haar kittens.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.