Kittens Bibi (2101391) (08113)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Bibi is 24 mei geboren.

Leuker kunnen we het niet maken: raadpleeg de stand van Bibi’s oren, dan weet u meteen wat hij van mensen vindt. Ieks! En kom maar niet dichterbij want dan doet hij een uitval van angst. Wij blijven dus op gepaste afstand. Het is al heel wat dat hij zich niet meer hermetisch verschanst in een holletje. Ook als we zo’n angstig katje gewoon laten betijen, leren ze toch bij.

Bibi was al heel bang toen hij in een gastgezin arriveerde. Hij boekte daar wel vooruitgang en ging uiteindelijk ook aan het spelen maar dat heeft wel even geduurd. En bij verandering van omgeving en/of mensen schiet hij natuurlijk meteen weer in de angstmodus. Hij heeft nog een heel traject af te leggen, en hoever je komt kunnen we niks van zeggen. Katje voor heel ervaren mensen met een rustig huishouden, zonder kinderen, die geen verwachtingen hebben of eisen stellen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.