Kittens Billie (2101157) (07677)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met beetje wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Billie is samen met haar broertje op straat gevonden toen ze acht weken oud waren, en was in het begin nog erg bang van mensen. Ondertussen houdt ze ervan om geknuffeld te worden en zoekt het steeds meer op om bij je op schoot te komen. In tegenstelling tot haar broertje heeft ze een zachtaardiger karakter. Ze is erg gehecht aan haar broertje en is de meer voorzichtige van de twee. Tot slot doet ze haar behoefte altijd netjes in de kattenbak. Het is het fijnst voor het tweetal als ze samen geadopteerd worden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.