Kittens Bing Clawsby (2101146) (08211)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Bing Clawsby maakt deel uit van het nestje Bing Clawsby – Capri – Tofu – Salem – Taco – Tiny – Felix. Ze zijn 21 mei geboren. Als u wilt weten hoe zoiets binnenkomt: zie laatste foto. Nummer 7 had zich aan de foto onttrokken.

Bing is een lief, aanhankelijk katertje. Hij kijkt eerst de kat uit de boom, maar als je eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen dan is hij een lief schootkatje dat ook graag opgepakt wordt. Hij is heel sociaal met mensen, maar houdt wel van rust. Jonge kinderen vindt hij niet zo leuk, met oudere kinderen heeft hij geen probleem. Hij is ook heel sociaal met soortgenoten, maar vindt het ook niet erg om alleen te zijn. Bing doet graag z’n eigen ding, maar komt na een actieve speelsessie graag bij je liggen voor een aai.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.