Kittens Binx (2200888) (14801)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Binx is 27 april geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Binx – Zonne – Zeppo.

Binx heeft een bijna volkomen symmetrisch wit maskertje op zijn snoetje. Het is een lief katertje dat een beetje op zijn hoede is maar je kunt hem wel aaien, hij begint dan ook te spinnen. Hij is heel nieuwsgierig en speels. Het is geen katje om de rest van z’n leven in z’n eentje door te brengen, hij vindt het heerlijk om soortgenootjes om zich heen te hebben. Een broertje/zusje of andere kitten/kat op zijn nieuwe adres staat op zijn verlanglijstje.

De castratie van Binx is uitgesteld omdat hij een zogenaamde “binnenbal” blijkt te hebben: een van z’n balletjes is nog niet ingedaald. De dierenarts wacht dan tot ook het tweede balletje op z’n plek zit. Mocht dat te lang gaan duren, dan wordt bij de castratie het binnenboord-balletje opgezocht en verwijderd. Maar daar hoeft u echt niet op te wachten hoor, hij mag zó mee en de castratie kan ook prima vanuit zijn nieuwe huis plaatsvinden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.