Kittens Blinky (2001869) (03762)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europees korthaar
  • Kleur: wit/zwart
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Blinky is vernoemd naar het rode spookje van pac-man. Deze jongeman had even de tijd nodig om zijn plekje te vinden, maar na enige tijd kwam toch zijn ware aard boven en is hij altijd de eerste om te komen knuffelen. Blinky speelt ook graag met zijn broertjes en zusje, maar heeft af en toe met het spelen met ons nog niet helemaal door dat hij zijn nageltjes niet moet gebruiken. Hij is dit al grotendeels afgeleerd, maar hier zal nog een beetje aan gewerkt moeten worden.

 

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.