Kittens Bliss (2301053) (20762)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

OmschrijvingDit is Bliss, een heel mooi en lief katertje. Hij is op 22 mei geboren en vanaf de leeftijd van 5 weken met zijn nestgenootjes in een pleeggezin opgegroeid om nog goed gesocialiseerd te kunnen worden. En dat is gelukt. Bliss is een nieuwsgierig en speels kitten. Hij is goed te aaien en komt ook op schoot. Of hij begraaft zich lekker onder je arm of in je kleren, zoals je in een van de filmpjes kunt zien. Hij kan heerlijk spinnen als hij het naar zijn zin heeft. Hij kan nog wel wat schrikken van nieuwe dingen of geluiden, maar hij herstelt zich snel.

We plaatsen Bliss niet alleen omdat hij heel sociaal is naar andere katten en graag stoeit en samen slaapt met de andere kittens in het pleeggezin. Misschien heb je thuis al een kat die je een maatje wilt geven, misschien ben je op zoek naar een leuk setje uit het asiel. Lief broertje Cheer verhuist heel graag mee met Bliss, hun band is supersterk. Maar ook met Blossom, Mijntje, Partido en Bas kan hij het heel goed vinden. Hun foto’s en verhaaltjes staan ook online.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.