Kittens Blossom (2301421 (21503)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Blossom is 4 juni geboren.

Blossom, een leuk wit met cypers poesje met mooie zwarte eyeliner. Ze is gevonden samen met haar moeder. Er waren geen nestgenootjes bij. Blossom is naar een gastgezin gegaan omdat ze nog niet gesocialiseerd was.

Blossom laat zich inmiddels al redelijk aaien. Ze komt steeds langslopen met haar staartje fier in de lucht. Ze vindt spelen met een hengel erg leuk en ze houdt ook van lekkere hapjes. Die komt ze al zelf halen. Tijdens het eten van lekkere dingen kun je haar uitgebreid aaien. Ze is naar mensen toe erg vriendelijk. Naar andere katten is ze wisselend. Ze moet echt even wennen en kan dan haar eigen ruimte verdedigen. Na een tijdje is er weer een evenwicht gevonden, maar er moet wel rekening mee worden gehouden bij het plaatsen. Ze kan het erg goed vinden met Partido. Ze spelen heerlijk samen. Ook met Mijntje, Bas, Bliss en Cheer gaat het goed, dus misschien is adoptie samen met 1 van hen een goed idee.

Wie geeft dit lieve, nog wat onzekere dametje een fijn huisje? Als je haar vertrouwen hebt gewonnen, krijg je er waarschijnlijk veel liefde voor terug.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.