Kittens Boeba (2301481) (21919)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Boeba is begin juni geboren.

Boeba is een lief poesje dat graag speelt met pingpongballetjes en veren. Ze houdt niet van drukte, dus liever niet in een gezin met jonge kinderen. Vooral als het rustig is in huis komt ze bij je om geaaid te worden. Ze is in het begin eventjes schuw geweest (zo’n twee/drie weken), maar ze is weer fijn sociaal aan het worden.

Ze is opgegroeid in een gastgezin met twee volwassenen en twee kinderen van 8 en 10 jaar. Er is daar ook een volwassen poes, dat gaat goed samen. Verder zijn er drie chihuahua’s, ook dat gaat goed maar ze heeft er verder geen interesse in.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.