Kittens Boulder (2301124) (21692)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Boulder is 1 mei geboren. Het is een broertje van Olly.

Waar Olly al vrolijk rondstruint in onze kittenkamer, is bij Boulder het kwartje nog niet gevallen. Hij wandelt wel rond maar dat is langs de randen waarbij hij hoopt dat je hem niet ziet. En als hij merkt dat je naar hem toe wil, dan vertrekt hij snel naar een verstopplekje. Op de tweede foto voelt hij zich veilig achter Kanjer die er wél heerlijk ontspannen bij ligt, diep in dromenland. Dat moet toch best geruststellend voor hem zijn.

Aan dit katje moet nog gewerkt worden, het is nog bang voor mensen en hun handen. Het zou goed zijn als hij een maatje krijgt dat goed gewend is aan mensen, zodat hij een voorbeeld krijgt en zich eraan kan optrekken. Katje voor ervaren mensen, rustig huishouden zonder kinderen, met geduld om de knaap op z’n gemak te stellen en mee te nemen in zijn ontwikkeling.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.