Kittens Brava (2201320) (14587)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje (schildpad met wit)

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Brava is 1 juni geboren.

Brava is in d’r eentje gevonden en zit met Doblo, Siena en Panda, die ook allemaal in hun uppie zijn gevonden, in een gastopvang. Ze was bij binnenkomst wat angstig en verlegen, maar zodra je haar aaide begon ze te spinnen en dat doet ze nog steeds enthousiast. Ze is goed bijgetrokken en speelt er op los met de andere drie. Lief en mooi poesje. Ze komt inmiddels ook graag op schoot. Ze heeft de kunst afgekeken van huisgenootje Siena. Ze ligt graag hoog, onder je kin, en geeft veel likjes.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.